De online textuurgenerator wordt de visualisatietool

Onze online textuurgenerator kon reeds ‘on the fly’ een gekozen kleiklinker of gevelsteen visualiseren in grotere texturen. Zo kon ook het effect van het formaat, het kleur, het legverband en de voeg op het eindresultaat gesimuleerd, beoordeeld en aangepast worden. Deze online textuurgenerator werd verder ontwikkeld tot een performante visualisatietool.

De kandidaat-(ver)bouwer kan de geselecteerde gevel- en kleiklinkertexturen voortaan ook visualiseren op een modelwoning. En nieuw is ook de mogelijkheid om de dakpannen van je keuze toe te passen op het hellend dak van die geselecteerde modelwoning. Met deze nieuwe tool kan iedereen, op elk moment en vanop elke plaats (mits online verbinding) het toekomstige uitzicht van gevel, dak of verharding zelf vormgeven en beoordelen.

 

Levensecht visualiseren

1. Kies op een productdetailpagina op onze website je favoriete gevelsteen, kleidakpan of kleiklinker in het gewenste formaat, metsel- of legverband, gevoegd of gelijmd… zelfs verschillende kleuren mengen is mogelijk (uitgezonderd bij dakpannen).

2. Kies een virtuele modelwoning in de stijl van uw eigen project. Wordt het cottage stijl, hip & trendy of modern & tijdloos? De geselecteerde texturen worden toegepast op de modelwoning van uw keuze.

3. Beoordeel instant de visualisatie. Onze visualisatietool visualiseert levensecht het resultaat van uw keuzes.

 

Eindeloos combineren

Toch nog een andere combinatie of uitvoering testen? Op elk moment kunnen alle keuzes eenvoudig aangepast worden tot het resultaat helemaal aan uw wensen voldoet.

Het zoeken naar de gedroomde buitenschil van uw woning kan ook rechtstreeks via de visualisatietool. Kies een virtuele modelwoning en selecteer van daaruit de gevelstenen, kleiklinkers en dakpannen en de gewenste uitvoeringstechnieken.

 

Online delen

De resultaten van uw creativiteit kunnen bewaard en gedownload worden. En kunnen uiteraard ook gedeeld worden via uw favoriete social media kanaal.

 

Digitale one-stop-shop voor de ruwbouwmaterialen van uw bouwproject

Vanuit de visualisatietool kunt u als gebruiker bovendien in één handeling de texturen van de in de modelwoning toegepaste gevel-, dak- en bestratingsproducten downloaden. Als het ware een digitale one-stop-shop dus voor de ruwbouwmaterialen van uw bouwproject.

 

Ontdek onze visualisatietool

Benieuwd hoe uw gevel, dak of verharding er zou uitzien? Met onze visualisatietool kunt u uw gekozen gevel-, kleiklinker- en daktexturen op verschillende modelwoningen visualiseren. 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.