Geïnspireerd door dakdekkers

Als fabrikant van keramische bouwmaterialen en oplossingen is Wienerberger continu op zoek naar innovaties voor nieuwbouw en renovatie. Hoe ziet de ideale Stormpan eruit? Aan wie konden we dat beter vragen dan aan dakdekkers zelf. In samenwerking met ervaren vakmannen ontwikkelde Wienerberger een unieke Stormpan die perfect past op om het even welk dak. Deze nieuwe Stormpan Vario 18 is een schitterende innovatie die heel wat voordelen biedt. Wie kan u dat beter uitleggen dan dakdekkers zelf?

Exclusieve lanceringsactie: ontvang 1 gratis pallet Stormpan Vario 18.

Om de Stormpan Vario 18 een vliegende start te geven,  voorzien we een unieke lanceringsactie: je krijgt een waardebon voor een gratis pallet pannen voor je eerste werf. Hou dus zeker je brievenbus in de gaten want eerstdaags valt de waardebon bij jou in de bus.

“Oef, nooit meer zagen!”

Wat een gemak!

Dankzij de variabele zijsluiting van 4 mm en de variabele kopsluiting van 25 mm moet je deze pannen niet meer verzagen. Ongelooflijk hoeveel tijd je daardoor wint! En ik ben ook blij met de nieuwe kleur: Mat zwart is hedendaags en erg populair vandaag. Goed dat Wienerberger dit in zijn gamma heeft!

“Mijn eerste werf met de Stormpan Vario 18 heeft me helemaal overtuigd.”

Met deze pan gaat het werk sneller vooruit.

Per vierkante meter drie à vier stuks minder moeten plaatsen, da’s een serieuze tijdswinst. En zoals je ziet, is het resultaat bijzonder mooi, ook door de Mat zwarte kleur. De pan ligt mooi gesloten, zowel bij een minimale als maximale latafstand.

“ ’t Is een plezier om met deze dakpan te werken, geloof me!”

Om te beginnen vind ik dit een hele mooie strakke pan.

Het grote voordeel is natuurlijk de variabele latafstand. Daardoor kun je overal volledige pannen leggen, gedaan met pannen op maat te zagen voor de laatste rij! De pan is ook mooi recht, waardoor ze zeer makkelijk aftekent.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.