Laden van een vrachtwagen met Porotherm binnemuurstenen
© Wienerberger Belgium

Ladingszekering

Het laden gebeurt op instructie van de chauffeur, die de lading heeft geïnspecteerd op stabiliteit en overgewicht. De chauffeur werd uitdrukkelijk gewezen op het gewicht, het feit dat overlading en overschrijding van de aslasten verboden is en de instructies inzake ladingszekering. Hij aanvaardt de lading, en vrijwaart Wienerberger voor alle gevolgen van overgewicht/overschrijden van de asbelasting/gebrek aan ladingszekering.

Artikel L-132-8 van het Franse wetboek van koophandel (Loi Gayssot) is in geen geval van toepassing op dit transport, waar Belgisch recht op toepasselijk is.

Hieronder vindt u de certificaten “stabiele lading”, bij eventuele controle door de politie, moeten deze steeds getoond kunnen worden.

Certificaten "stabiele lading"

Download voorbereiden. ... Download alles (53)

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.