Exclusief lanceringsevent: Stormpan Vario 18 & All4Roof

Schiet jij de hoofdvogel?

Nieuwe Stormpan Vario 18

Wienerberger blijft continu innoveren. We vroegen aan enkele van jouw collega's hoe de ideale Stormpan er volgens hen uitziet. Het resultaat is de Stormpan Vario 18. Dankzij haar variabele latafstand past deze pan perfect op om het even welk dak. En dat is maar één van de vele voordelen.

All4Roof online tool

Met de handige All4Roof online tool kan je op kantoor, bij de klant of op de werf snel en vlot gepersonaliseerde offertes maken. Je kan makkelijk de dakafmetingen bepalen, prijzen en marges beheren en alle materialen uitkiezen. 

Geef je mee het startschot? 

Om de Stormpan Vario 18 en All4Roof tool een vliegende start te geven, voorzien we een uniek lanceringsevent: laserkleiduifschieten.

WAAR & WANNEER 

6 november - Hangar58, Genk (*nieuw!*)

PROGRAMMA

18u30    Ontvangst
19u00    Presentatie
19u30    Laserkleiduifschieten
20u30    Receptie en diner

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.