Stormpan Vario 18

Wienerberger blijft continu innoveren. Zo hebben we via een unieke samenwerking met ervaren dakdekkers de klassieke Stormpan opnieuw uitgevonden. Het resultaat is de Stormpan Vario 18. De herkenbare zachte golving en de 'halve maantjes' werden bewaard, terwijl de variabele kop- en zijsluiting ervoor zorgen dat de pan zich qua formaat aanpast aan elk dak. Dezelfde traditionele look dus, maar nu gecombineerd met een innovatief ontwerp.

Verticaal aanpasbaar

Grote variabele kopsluiting.
Geen enkele Stormpan doet beter.

Horizontaal aanpasbaar

Variabele zijsluiting.
Voor maximaal gebruiksgemak.

Stormpan Vario 18

De variabele Stormpan voor een optimaal eindresultaat

De klassieker onder de dakpannen heruitgevonden. Zo laat de Stormpan Vario 18 zich omschrijven. De Stormpan Vario 18 is een innovatieve Stormpan die een uiterst variabele kop- en zijsluiting heeft, waardoor ½ of ¾ pannen in de meeste gevallen niet meer nodig zijn. Zo kunnen dakdekkers vlotter werken en veel tijd besparen. Bovendien biedt dit Belgisch topproduct nog meer voordelen: voordelig om te plaatsen, elegante look en altijd een optimaal eindresultaat gegarandeerd.
 

Makkelijker te plaatsen

Het gebruiksgemak dat de Stormpan Vario 18 biedt, is ongezien. Dankzij haar grote variabele kopsluiting biedt deze pan een speling van maar liefst 25 mm waardoor zij elk dak perfect kan dekken. De Stormpan Vario 18 biedt trouwens ook extra speling in de breedte (4 mm in totaal). Dus zowel horizontaal als verticaal aanpasbaar!
 

Hoger rendement

De Stormpan Vario 18 laat zich ook veel sneller en voordeliger plaatsen. Hoe kan dat? Wel, per vierkante meter zijn er slechts 17,1 pannen nodig (bij maximale latafstand). Dat is uniek op de markt, geen andere Stormpan doet beter! Drie à vier stuks minder moeten plaatsen per vierkante meter, voor een dakdekker betekent dat een aanzienlijke tijdswinst.
 

Optimaal eindresultaat

Het oog wil uiteraard ook wat. De Stormpan Vario 18 is een slanke, elegante pan met de twee typische ‘halve maantjes’ van de Stormpan. Ook belangrijk voor een mooi uitzicht en een perfecte regendichtheid: het vierpannenpunt blijft altijd mooi gesloten, zelfs als de dakpannen op maximale latafstand worden geplaatst. Kortom, voor elk dak garandeert deze pan een optimaal eindresultaat!
 

Op en top Belgisch

De Stormpan Vario 18 is een streekproduct. De Belgische productie ervan gebeurt in Pottelberg. Wist u trouwens dat de eerste Stormpan door Koramic al werd geproduceerd in 1883? Zij is dus al vele jaren een vaste waarde. De Stormpan Vario 18 zet vandaag de traditie verder met een 100% geoptimaliseerde en gemoderniseerde versie.

Vraag of download de Stormpan Vario 18 brochure gratis

Uw gegevens


Stormpan Vario 18
Stormpan Vario 18

Enkele beelden