Stormpan Vario 18: de variabele Stormpan. Nu in drie kleuren.

We hebben dakdekkers gevraagd hoe zij de ideale Stormpan zagen. Dat leidde tot een innovatieve pan met een grote variabele kopsluiting van maar liefst 25 mm en een variabele zijsluiting van 4 mm. Voordeel? Halve of ¾ pannen zijn in de meeste gevallen niet meer nodig. Per vierkante meter zijn er bovendien slechts 17,1 stuks nodig (bij maximale latafstand). Dat zorgt voor een enorme tijdswinst en dus een hoger rendement. Daarnaast biedt dit Belgisch topproduct ook een elegante look. Kies uit drie kleuren: naast stijvol Mat zwart is er nu ook Natuurrood en Rustiek. Het eindresultaat is prachtig op elk dak, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Verticaal aanpasbaar

Grote variabele kopsluiting.
Geen enkele Stormpan doet beter.

Horizontaal aanpasbaar

Variabele zijsluiting.
Voor maximaal gebruiksgemak.

De klassieker onder de dakpannen heruitgevonden. Zo laat de Stormpan Vario 18 zich omschrijven. De Stormpan Vario 18 is een innovatieve Stormpan die een uiterst variabele kop- en zijsluiting heeft, waardoor ½ of ¾ pannen in de meeste gevallen niet meer nodig zijn. Zo kunnen dakdekkers vlotter werken en veel tijd besparen. Bovendien biedt dit Belgisch topproduct nog meer voordelen: voordelig om te plaatsen, elegante look en altijd een optimaal eindresultaat gegarandeerd.
 

Makkelijker te plaatsen

Het gebruiksgemak dat de Stormpan Vario 18 biedt, is ongezien. Dankzij haar grote variabele kopsluiting biedt deze pan een speling van maar liefst 25 mm waardoor zij elk dak perfect kan dekken. De Stormpan Vario 18 biedt trouwens ook extra speling in de breedte (4 mm in totaal). Dus zowel horizontaal als verticaal aanpasbaar!
 

Hoger rendement

De Stormpan Vario 18 laat zich ook veel sneller en voordeliger plaatsen. Hoe kan dat? Wel, per vierkante meter zijn er slechts 17,1 pannen nodig (bij maximale latafstand). Dat is uniek op de markt, geen andere Stormpan doet beter! Drie à vier stuks minder moeten plaatsen per vierkante meter, voor een dakdekker betekent dat een aanzienlijke tijdswinst.
 

Optimaal eindresultaat

Het oog wil uiteraard ook wat. De Stormpan Vario 18 is een slanke, elegante pan met de twee typische ‘halve maantjes’ van de Stormpan. Ook belangrijk voor een mooi uitzicht en een perfecte regendichtheid: het vierpannenpunt blijft altijd mooi gesloten, zelfs als de dakpannen op maximale latafstand worden geplaatst. Kortom, voor elk dak garandeert deze pan een optimaal eindresultaat!
 

Op en top Belgisch

De Stormpan Vario 18 is een streekproduct. De Belgische productie ervan gebeurt in Pottelberg. Wist u trouwens dat de eerste Stormpan door Koramic al werd geproduceerd in 1883? Zij is dus al vele jaren een vaste waarde. De Stormpan Vario 18 zet vandaag de traditie verder met een 100% geoptimaliseerde en gemoderniseerde versie.

Vraag of download de Stormpan Vario 18 brochure gratis

Uw gegevens

+32

Enkele beelden

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.