Het kiezen van ruwbouwmaterialen is niet vanzelfsprekend. Het is nochtans even belangrijk als de interieurafwerking. De ruwbouw is het dragende skelet en uithangbord van uw woning. Om je te inspireren en te informeren zijn de showrooms van Wienerberger “the place to be”. 
 

Bezoek de vernieuwde Wienerberger showroom in Londerzeel en krijg tot 475 euro terug bij aankoop van keramische bouwmaterialen

Koester je bouw- of renovatieplannen? Neem dan in de periode van maandag 6 maart tot en met zaterdag 8 april 2023 zeker een kijkje in onze vernieuwde showroom in Londerzeel (op zaterdag op afspraak). Daar ontdek je niet alleen een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers, maar krijg je bij aankoop bovendien een interessante cashback tot 475 euro.

Vind je favoriete...

Een stevige korting voor een duurzame keuze

Als je tussen 06/03 en 08/04 een van de Wienerberger showrooms bezoekt en daarna binnen de 2 jaar keramische materialen of oplossingen uit dat aanbod koopt, kan je dat tot 475 euro voordeel opleveren.

Meer bepaald is er een cashback van maar liefst 175 euro op kleidakpannen van Koramic, van nog eens 175 euro op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca, en van extra 125 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Meer info en voorwaarden onderaan deze pagina.

Een uniek showroomconcept

Je bezoek zal ook op andere manieren renderen, want de showrooms van Wienerberger vormen een uniek concept in de bouwwereld.

  • Je vindt gegarandeerd wat bij je past. Je kan immers kiezen uit meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.
  • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner.
  • In de stalenafdeling kan je de producten die je bevallen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.
  • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.
GEVELSTENEN

Dankzij ons sterk merk Terca rekent u op gevelstenen van topkwaliteit.

DAKPANNEN

Koramic keramische dakpannen zijn er in alle stijlen en kleuren.

KLEIKLINKERS

De betrouwbare kleiklinkers voor huis, tuin en bestrating.

Ontdek onze vernieuwde showroom in Londerzeel en laat je er ook digitaal inspireren.

Afspraak in onze vernieuwde showroom in Londerzeel, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Is Londerzeel te ver uit je buurt? We hebben ook een showroom in Kortrijk.

Open van maandag t.e.m. zaterdag
Zon- en feestdagen: Gesloten
Opgelet: op zaterdag op afspraak

Child on Ipad in showroom Londerzeel

Showroombezoek enkel mogelijk op afspraak

Wilt u graag een van onze showrooms komen bezoeken? Dan bent u zeker welkom! Gelieve hieronder een afspraak te maken.

Maak kennis met onze nieuwste collecties

Uiteraard vind je in de showroom ook de allernieuwste collecties

Nieuw: Leadax Roov - witte platdakbedekking

Leadax Roov - Dé innovatieve en duurzame oplossing voor uw plat dak

Onze nieuwe Leadax Roov platdakbedekking is duurzaam en 100% circulair. De witte kleur reflecteert de zonnestralen, zorgt voor een koeler binnenklimaat en geeft zonnepanelen een hoger rendement. 

Nieuw in het gamma van Terca gevelstenen

De Eco-brick groeit uit tot een standaard in ons gamma. Nagenoeg alle nieuwe collecties zijn nu van bij de lancering in het tot 3,5 cm slankere formaat te krijgen. Om dat in de kijker te zetten, kreeg de Eco-brick familie er nieuwe varianten bij. 

Linaqua collectie: 5 nieuwe kleuren

De lange smalle Linaqua gevelsteen heeft met zijn pure kleuren en typische onregelmatige vormen al heel wat klassieke en moderne architectuur een karaktervolle look aangemeten. Om de esthetische mogelijkheden van de gevelsteen te verruimen, voegen we vijf nieuwe kleuren toe aan de collectie. Ontdek de collectie nu.

Amfora: sober en warm

De Wasserstrich-techniek geeft de gevelstenen een allesbehalve alledaagse look. De kenmerkende tinten beige en crème wit belichamen een sobere en warme sensibiliteit. Ze fleuren elk project op en verlevendigen de architectuur.

Uitgelicht: Passaqua waterpasserende kleiklinkers

Passaqua

Een laatste tip: ga zeker de Passaqua kleiklinker eens bekijken. Die zorgt ervoor dat het regenwater lokaal in de bodem kan infiltreren en voorkomt zo wateroverlast en algenvorming. De vier beschikbare kleuren, het duurzame karakter en de sterke technische eigenschappen maken van deze waterpasserende kleiklinker een vaste waarde op je oprit of terras.

Welkom in onze showroom!

Van maandag tot vrijdag zijn onze showrooms vrij te bezoeken. Om je bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen, raden wij je aan vooraf online een afspraak te boeken. Op die manier vermijd je langere wachttijden en ben je zeker van het persoonlijke advies van een van onze showroomadviseurs.

Om je op zaterdag in optimale omstandigheden te kunnen informeren over al onze producten en de kwaliteit van onze service te garanderen, kan je op zaterdag de showroom enkel bezoeken op afspraak.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.