• Eenvoudige en snelle plaatsing
  • Éen productdikte voor alle toepassingen
  • Duurzaam en 100% circulair
  • Veilig en gezond

Dakdekkers hebben veel redenen om te kiezen voor Wienerberger Leadax Roov

Dé innovatieve witte platdakbedekking met gemakkelijke en snelle plaatsing.

Leadax Roov is goed nieuws voor dakdekkers. Deze duurzame, circulaire oplossing voor platte daken is eenvoudig en snel te plaatsen. Er is slechts één productdikte voor alle toepassingen – da’s extra handig, ook voor handelaars. Tijdens de plaatsing is er geen vuur of hitte nodig: voor de verkleving van Leadax Roov wordt gebruikgemaakt van een watergedragen lijm. De witte kleur van deze dakbedekking reflecteert de zonnestralen en zorgt voor een koeler binnenklimaat en een hoger rendement van zonnepanelen. Kortom, Leadax Roov is een slimme en verantwoorde oplossing.

 

Maak in primeur kennis met Wienerberger Leadax Roov

Zorg dat uw klanten straks bij u terechtkunnen voor de innovatieve platdakbedekking Leadax Roov. Maak kennis met het product Leadax Roov, de duurzame en 100% circulaire dakbedekking. Tijdens een van onze webinars speciaal voor handelaren leert u de verschillende systeemcomponenten kennen en hun  toepassingsmogelijkheden. Tevens krijgt u inzicht in de eenvoudige en snelle plaatsing van Leadax Roov. Tijdens de sessie informeren we u ook over alle logistieke zaken zoals stockeren van palletten, afhalingen, bestellingen…

Volg onze webinar en verneem tijdens een korte sessie (1u) meer over deze circulaire platdakbedekking.

 

     

Componenten

Verwerk Leadax Roov veilig en probleemloos zonder gebruik van vuur of hitte. Ontdek hier de verschillende systeemcomponenten.

Plaatsingsmethodes

Ontdek hier de verschillende plaatsingsmethodes van Leadax Roov. 

Staal aanvragen

Maak kennis met Leadax Roov. Vraag hier een staal aan. 

Schrijf u in voor een Wienerberger Leadax Roov webinar

Schrijf u in voor een van onze webinars speciaal voor bouwstofhandelaars. Zo informeren wij u in een korte sessie over deze unieke en innovatieve platdakbedekking.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.