afbreken
renoveren

Afbreken of renoveren?

Bij een woning in slechte staat rijst al snel de vraag: renoveren of afbreken? Maak de juiste keuze op basis van deze factoren.

  • Kostprijs. Een algemene regel luidt dat renoveren de moeite loont zolang de kostprijs van de werken niet hoger oploopt dan 80% van de nieuwbouwwaarde.

  • Architecturale waarde. Heeft de woning een sterke architecturale uitstraling? Bevat ze waardevolle elementen?

  • Gevoelswaarde. Gaat het om het ouderlijk huis? Compenseert de sfeer de functionele of technische onvolkomenheden?

  • Verbouwingsmogelijkheden. Wilt u een doorgedreven energiezuinige woning? Zo ja, is dat haalbaar met de woning in kwestie?

  • Duurzaamheidsbalans. Vindt u het duurzamer om de woning te behouden? Of bent u van plan een sterk doorgedreven geïsoleerde woning te bouwen die op termijn duurzamer zal zijn?

Betrek een architect bij deze vragen. Hij vertelt u meer over de technische mogelijkheden bij renovatie. En u krijgt een idee van de kostprijs in vergelijking met die van een nieuwbouwoplossing.

Meer renovatietips?

U hebt renovatieplannen maar wenst meer informatie in te winnen? Dan bent u hier op de juiste plaats. In dit dossier behandelen en beantwoorden we prangende vragen over renoveren. Lees er dus alles over.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.