Binnenmuurstenen verlijmen

Opleiding Leadax Roov voor dakdekkers

Zorg dat uw klanten straks bij u terechtkunnen voor de innovatieve platdakbedekking Leadax Roov. Volg onze gratis opleiding en word een Leadax Roov gecertificeerde dakdekker.

 

Maak tijdens het korte theoretische gedeelte van de opleiding kennis met het product Leadax Roov en ontdek de voordelen van deze duurzame en 100% circulaire dakbedekking. Leer ook de diverse systeemcomponenten kennen met hun toepassing. Tijdens het uitgebreide praktisch gedeelte van de opleiding kunt u zelf de handen uit de mouwen steken. Ga zelf aan de slag met Leadax Roov en leer de diverse details uitwerken zoals naadverbindingen, binnen- en buitenhoeken, dakdoorvoeren, enz..

 

Programma van 9u tot 16u

 • Verwelkoming
 • Wat is Leadax Roov?
 • Wat zijn de voordelen van Leadax Roov?
 • Leadax Roov in de praktijk:
           Demo van uitvoering
           Handen uit de mouwen
               - Naadverbinding
               - Binnenhoek
               - Buitenhoek
               - Dakdoorvoeren
               - ….    

 

De Nederlandstalige opleidingen starten half maart en vinden 2 keer per week plaats in onze opleidingscentra in Kortemark en Genk.

Na het volgen van deze opleiding ontvangt u een bewijs van Leadax Roov gecertificeerde dakdekker

 

Bent u een werknemer van paritair comité 124?

Constructiv voorziet in een financiële tussenkomst aan bouwbedrijven die hun arbeiders (ingeschreven in het Paritair Comité 124) een opleiding laten volgen, conform de bepalingen van de CAO.
Deze opleiding komt t.e.m. 31 maart ook in aanmerking als winteropleiding. De inschrijving voor de winteropleiding moet vóór de opleidingscursus door u aan CONSTUCTIV doorgegeven worden.

 

Schrijf u in voor de gratis opleiding

Denk ook tijdens de opleiding aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen! Breng zeker uw veiligheidsschoenen en werkkledij mee. Wij zijn immers niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Opleidingscentra

Wienerberger Kortemark

Hoogledestraat 92
8610 Kortemark

T2 Campus Genk

Thor Park 8040
3600 Genk

Gerelateerde opleidingen

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf met Wienerberger materialen.

Opleidingen op maat

Echt vakmanschap maakt het verschil op een bouwwerf. We vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onze kennis te delen met u, de bouwprofessional. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons standaard aanbod? Contacteer ons dan om te zien of we een opleiding op maat kunnen organiseren.

Meer weten over Leadax Roov?

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.