Installing façabrick
Installing façabrick
Installing façabrick

Opleiding Façabrick

De nieuwe 2-in-1 oplossing van Wienerberger voor de renovatie en isolatie van gevels met steenstrippen.

Zoals u weet, wil Vlaanderen iedere bestaande woning energiezuinig maken. Aangezien 26% van de energie verloren gaat via de gevel, zullen meer en meer eigenaars kiezen voor een grondige renovatie en isolatie van hun gevel.

Façabrick biedt hiervoor de optimale oplossing. Dit innovatieve 2-in-1 buitengevelisolatiesysteem geeft elke gevel tegelijk een efficiënte energiekuur en een duurzame facelift.

Façabrick bestaat uit een isolatiepaneel, dat reeds is voorzien van een mortellaag met ingewerkt wapeningsnet. Dat wordt aan de buitenkant afgewerkt met steenstrippen, uit het gamma Terca gevelstenen. Zo realiseert u een duurzame, stootvaste en kwalitatieve gevelafwerking.

Wienerberger organiseert gratis opleidingen om u als vakman te laten kennismaken met het systeem. U verneemt er alles over Façabrick en over de plaatsing van het systeem in de praktijk. Schrijf u snel in, want het aantal deelnemers per sessie is beperkt.

Denk ook tijdens de opleiding aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen!

 

Wegens de verstrengende coronamaatregelen zijn er voorlopig geen opleidingen meer. Houd zeker deze pagina in de gaten voor nieuwe data. 

Programma

Façabrick opleiding

08:30-8:45: Ontvangst
08:45-9:15: Inleiding omtrent renovatie en de evoluties van de markt
09:15-10:45: Opleiding Façabrick (deel 1)
10:45-11:15: Rondleiding Façabrick maquettes
11:15-12:15: Opleiding Façabrick (deel 2)

12:15-12:45: Lunch
12:45-14:15: Theorie en praktijk Steenstrippen 
14:15-14:30: Pauze
14:30-15:15: Opleiding Façabrick (deel 3)
15:15-15:30: Vraagstelling en overhandiging certificaat

Schrijf u hier in voor de opleiding Façabrick

Deelname is gratis.

Bedrijf

Deelnemers

Opleiding

We starten onze opleidingen terug op mits het respecteren van de Covid-19 maatregelen.   

Mondmasker niet vergeten!

 

Tegemoetkoming loonkost

U bent aannemer en wenst uw arbeiders in te schrijven voor deze opleiding


Het democenter te Londerzeel werd als opleidingscentrum erkend door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (Constructiv). Dit betekent dat Wienerberger opleidingen kan geven aan aannemers en/of dakdekkers (arbeiders die behoren tot het Paritair Comité 124). Constructiv betaalt een deel van de loonkost (15 €/uur/arbeider) van deze arbeiders terug aan de werkgever wanneer de opleiding tijdens de werkuren valt. Let wel: dit is enkel van toepassing voor arbeiders, niet voor de werkgevers. De Constructiv - erkende opleiding dient aangevraagd te worden door het bedrijf van de arbeider die de opleiding wenst te volgen. Daartoe dient het aannemers- of dakdekkerbedrijf een speciaal aanvraagformulier in te vullen van Constructiv (dat zij kunnen verkrijgen bij Constructiv of bij Wienerberger).

Londerzeel Democenter

Showroom Londerzeel
A12- Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Naast het standaard aanbod zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze kunnen dan à la carte voor u georganiseerd worden.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, gelieve contact op te nemen.
 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.