Bellus keramische lei

  • Lichtste keramische lei
  • Ideaal voor dakrenovatie
  • Ecologisch én economisch
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Bellus is momenteel de lichtste en dunste keramische lei op de markt. Deze Koramic dakpan is van topkwaliteit en ideaal voor renovatie.

Als uw bestaande dak van een lichte dakbedekking is voorzien, moet u bij een dakrenovatie meestal uw dakstructuur verstevigen of vervangen. Als u kiest voor de Bellus keramische lei is dit vaak niet nodig. Dit is één van de mooie voordelen van deze kleipan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de Bellus ook een ideale dakpan is voor nieuwbouw.

De Bellus is de lichtste en dunste keramische lei op de markt. Dankzij haar slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt uw dak met Bellus uiterst strak en hedendaags.

Ecologisch én economisch

Waarom ecologisch? Wienerberger is de enige producent van dakpannen in België die het - toch wel prestigieuze - ‘natureplus’ milieucertificaat mochten ontvangen, onder andere voor de Bellus keramische lei. Deze kleipan wordt op de Belgische Pottelbergsite geproduceerd, waardoor transport beperkt is. We gebruiken ook recycleerbare, natuurlijke grondstoffen.

Economisch? De Bellus scoort enorm goed in de levenscyclusanalyse. Dat betekent dat de dakpan lang meegaat en u dus niet snel opnieuw moet investeren in vernieuwing van uw dak. Ook bij het leggen van uw dak is de Bellus keramische lei financieel interessant. Dankzij een doorlopende ‘ophangneus’ kan de dakdekker meerdere dakpannen plaatsen zonder dat hij deze stuk voor stuk moet vastmaken. Dat scheelt qua tijd en dus ook qua werkkosten.
 

Verankering van deze kleipan

We hebben voor de bouwprofessional een online tool ontwikkeld die berekent hoeveel Bellus keramische leien en hulpstukken u moet verankeren. Handig!

Alle documenten over Bellus

Download voorbereiden. ... Download alles (2)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk