Agora Agaatgrijs

Het hellend dak: eigentijds en toekomstgericht

132 pagina's inspirerende dakoplossingen en bouwdetailleringen.

Deze syllabus is een handig werkinstrument voor elke bouwprof. U vindt er een schat aan informatie voor het ontwerpen van keramische hellende daken.

Alle aspecten met betrekking tot concept, techniek en hedendaagse bouwdetailleringen komen aan bod.

  • In het eerste deel worden de esthetische, praktische en duurzaamheidsaspecten behandeld.
  • In het tweede deel verdiepen we ons in alle technische aspecten van het hellend dak. Basisprincipes, oplossingen voor onderdak, isolatie en damp- en luchtscherm worden rijk geïllustreerd met foto's en technische tekeningen.
  • Ten slotte vindt u meer dan 60 pagina's met hedendaagse bouwdetailleringen en inspiratie voor klassieke dakconstructies en gevelaansluitingen maar ook voor originele toepassingen van dakpannen en oplossingen voor flauw hellende daken.

 

Download hier uw exemplaar

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.