Lessenaarsdak in Marche En Famenne

Lessenaarsdaken voor moderne architectuur

Lessenaarsdaken met Koramic keramische dakpannen zijn ideaal binnen een hedendaagse architectuur. De daken zijn licht en ruimtelijk.

Verrijking van de architectuur

Lessenaarsdaken openen nieuwe perspectieven. Op een site met meerdere woningen creëren lessenaarsdaken een verrassend ritme. Aan een individuele woning geeft het een uitgesproken positie op het bouwterrein.

U kunt met een lessenaarsdak ook creatief zijn met de oriëntering. Zo kunt u de open zijde naar het zuiden richten om zoveel mogelijk zonlicht binnen te halen. Of u kunt het dak naar het zuiden richten als u zonnepanelen legt.

In sommige steden is een hellend dak verplicht binnen de stedenbouwkundige voorschriften. Een lessenaarsdak kan ervoor zorgen dat u toch die unieke en moderne toets aan uw woning geeft.
 

Ruimtelijk en veel licht

  • De open gevel geeft u de kans om veel licht binnen te halen in uw woning. Tussen 2 verspringende lessenaarsdaken kunt u een verticale lichtopening voorzien in de opstaande tussengevel.
  • Nog een ideetje: tussen twee tegenovergestelde lessenaarsdaken kunt u een gezellig dakterras voorzien.
  • Qua ruimte is het voordelig om op de bovenste verdieping slaapkamers of een bureau te voorzien met een duplex-verdieping. Zo benut u de ruimte optimaal.


De ideale waterafvoerder

Water wordt snel afgevoerd van een lessenaarsdak. Er is maar 1 goot nodig, waardoor regenwater opvangen en hergebruiken veel gemakkelijker wordt.
 

De genialiteit van eenvoud

Dak

Genialiteit gaat dikwijls schuil in eenvoud. De plaatsing van een lessenaarsdak verloopt eenvoudig en snel. Bovendien hebt u - afhankelijk van het dak - doorgaans minder Koramic hulpstukken nodig.

Voor de afwerking van uw lessenaarsdak kunt u diverse collecties van onze kleidakpannen gebruiken.

Het rijke palet aan beschikbare kleuren in al deze kleidakpannen garandeert dat elk ontwerp een hoogst eigen, schuin knipoogje in het straatbeeld vormt.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.