Elfino (Antraciet mat en Agaatgrijs)

Tegelpan Elfino: best of both worlds

De tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een keramische dakpan. Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. Ze laat zich vlot plaatsen, is UV-bestendig en heeft een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend.

Fijn als een lei met de prestaties van een keramische tegelpan

Karakteristiek voor de fijne tegelpan Elfino is haar dunne voetzijde. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat gewoon lijkt door te lopen. De Elfino keramische tegelpan is UV-bestendig en dus kleurvast dankzij het engobeproces. De Elfino is ook vlot te plaatsen dankzij de doorlopende ophangneus bovenaan.

Duurzaam

De Elfino keramische tegelpan wordt lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke en recycleerbare natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de pannen demonteerbaar en herbruikbaar. Het DUBOkeur label onderlijnt dat deze kleipan een milieuvriendelijk product is.

Voor renovaties met impact

De keramische tegelpan Elfino is het perfecte alternatief voor een dak met leien en kan dus bijdragen tot het volledig asbestveilig Vlaanderen, waarnaar de Vlaamse overheid streeft tegen 2040. Oude daken hebben meestal een stevige structuur, zodat u oude leien of pannen vaak kan vervangen zonder extra versterkingen. In dergelijke gevallen volstaat normaal een beperkt aantal ingrepen om de structuur voldoende vlak te maken.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.