Grafi-rol

Ventilerende ondervorsten

  • Geen vochtophoping
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen schimmelvorming

Ventilerende ondervorsten zijn technische hulpstukken van Koramic om vochtophoping te vermijden. Zoals de naam verklapt, worden deze onder de vorsten bovenaan het dak geplaatst en ook onder de noordbomen.

Slechte ventilatie creëert vochtophoping, die op haar beurt voor bijkomende problemen kan zorgen, zoals schimmelvorming en ernstige schade bij vriesweer. Daarom ontwikkelden we onder ons merk Koramic 4 technische hulpstukken die hiervoor een oplossing bieden.

Belangrijk: u krijgt standaard 30 jaar garantie op vorstschade bij Koramic kleidakpannen, maar enkel als u ook de technische hulpstukken van Koramic gebruikt. Zo optimaliseert u de eigenschappen van elk onderdeel van uw dak.

De 4 ventilerende ondervorsten

Ventilerende ondervorst met microperforaties, met unieke, innovatieve rode kleefstrook die kleeft op vochtige ondergrond, ook bij temperaturen tot -5°C! 

Ventilerende ondervorst bestaande uit een fijn geweven doek met aan beide zijden een aluminium schort, met unieke, innovatieve rode kleefstrook die kleeft op vochtige ondergrond, ook bij temperaturen tot -5°C! 

Quick-Fix Extreme is de oplossing om vorsten en noordbomen zonder sluiting droog te plaatsen. De Quick-Fix Extreme wordt voorzien van een unieke, innovatieve rode kleefstrook die kleeft op vochtige ondergrond, ook bij temperaturen tot -5°C!

Grafi-Rol

Ventilerende ondervorst met unieke microperforaties bestaande uit fijn gegolfd lood aan beide zijden voorzien van een acrylaatcoating

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt