Milosa: gladde baksteen voor strakke gevels

  • Gladde Wasserstrichstenen
  • Moderne en regelmatige vorm
  • Natuurtinten
  • Voor gevels met pure strakheid
  • Verkrijgbaar als steenstrip

Een moderne look met strakke lijnen en natuurlijke kleuren. Zo kunt u de Milosa collectie samenvatten. Een mooi gladde baksteen dankzij het unieke productieproces.

De moderne look van de Milosa gevelstenen is het resultaat van een natuurlijke mix van klei en water tijdens een uniek productieproces. Milosa bakstenen zijn namelijk Wasserstrich stenen. Bij de productie van handvormstenen gebruiken we zand om te vermijden dat klei aan de bakvormen blijft plakken. Bij de Wasserstrich methode hebben we geen zand nodig, maar maken we gebruik van water om de gevelstenen uit de vormen te halen. Hierdoor bekom je een modern ogende gladde textuur in de bakstenen. De Milosa gevelstenen van ons kwaliteitsmerk Terca hebben bovendien een opvallend regelmatige vorm. Dit alles maakt deze gevelsteen ideaal voor gevels met een pure lijn.

Natuurlijke kleuren

De natuur bracht ons de inspiratie voor het kleurengamma binnen de Milosa collectie. Bovendien werken we bij deze bakstenen met een engobe. Dat is een dunne laag met een kleihoudende substantie dat voor het bakken op de droge baksteen wordt aangebracht. In dit laagje zitten oxiden die na het bakken voor een uniek resultaat zorgen qua kleur. Zo ontstaat er een boeiend lichtspel tussen glans en mat. De nuances van oker, rode en bruine tinten geven uw gevel een zachte uitstraling. Door verschillende kleuren te combineren creëert u reliëf in uw gevel.


Ook als steenstrip verkrijgbaar

Milosa gevelstenen zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatie. Voor wie houdt van strakke, gladde gevels met zachte kleurnuances en een spannend lichtspel tussen mat en glans. U kunt ze verkrijgen in het traditionele WF- en WFD-formaat. Op aanvraag kunnen de gevelstenen ook als steenstrip worden verkregen.

Alle documenten over Milosa

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.