Openbare infrastructuur in Deinze
Kleiklinkers langs vijver

Waarvoor kunnen kleiklinkers gebruikt worden?

Met keramische klinkers kunt u alle richtingen uit. Een oprit aanleggen, een terras, een pad in het gras … allemaal mogelijk met onze kleiklinkers. Zelfs de afboording van zwembaden en vijvers kunnen perfect aangelegd worden met keramische klinkers.

Belangrijk: de structuur onder de kleiklinkers moet aan een aantal vereisten voldoen, afhankelijk van de toepassing. Zo moet u bij een oprit rekening houden met het af- en aanrijden van uw voertuig(en).

Ook in de openbare sector staan kleiklinkers vaak op het verlanglijstje: stijlvolle parkings, dorpskernen, voetpaden … Vaak kiezen stadsbesturen voor kleiklinkers omdat ze dan de zekerheid hebben dat die tientallen jaren meegaan; aanzienlijk duurzamer dan betonklinkers.

Nog meer redenen nodig om voor kleiklinkers te kiezen? Ontdek de voordelen van kleiklinkers

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.