Basia: bakstenen uit pure klei voor een pure look

  • Echte, pure klei
  • Zichtbare nerven
  • Met bezanding
  • Voor robuuste gevels
  • Ook als Eco-brick & steenstrip

De Basia bakstenen van ons merk Terca zijn handgevormde blikvangers. Bovendien zijn ze ook in Eco-brick formaat verkrijgbaar, voor dat beetje extra ruimte.

Wilt u een gevel met een krachtig en zuiver karakter? Dan kunt u volledig voor de Basia collectie gaan. Deze reeks gevelstenen van Terca zijn handvormstenen met een generfde uitstraling. We gebruiken voor deze bakstenen echte, pure klei.

Uw robuuste, sprekende gevel

Alle gevelstenen binnen de Basia collectie zijn handvormstenen. Dit wil zeggen dat we de klei bezanden vooraleer we ze in de bakvorm leggen. Zo vermijden we dat er stukjes klei blijven plakken.

 

Ook in Eco-brick formaat of als steenstrip

Naast de traditionele formaten bestaan bepaalde Basia gevelstenen ook in Eco-brick formaat. Dit formaat is tot 3,5 cm smaller dan de standaard gevelsteen. Het geeft u de mogelijkheid om meer woonruimte te creëren of uw woning energie-efficiënter te maken door meer isolatie aan te brengen.

Of misschien wilt u uw huidige gevel niet afbreken? Bekijk dan zeker de optie om de Basia gevelstenen als steenstrip te bestellen.

Alle documenten over Basia

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.