Rustica: de charme van warmte

  • Compleet retro
  • Look van verouderde bakstenen
  • Ongeziene kwaliteit
  • Elke gevelsteen uniek
  • Ook als steenstrip

De karaktervolle baksteen die er als een doorleefde baksteen uitziet, maar eigenlijk gloednieuw is. Voor de retro liefhebbers.

Ons merk Terca heeft een collectie gevelstenen die volledig binnen de retrostijl past. Die stijl blijft een trendsetter in de architectuur van gevels. De Rustica stenen hebben de typische onregelmatige look van oude bakstenen, met de kwaliteit van nieuwe bakstenen.

Schijnbare sleet

Rustica zijn gloednieuwe eerste keus gevelstenen met een doorleefd karakter. Die verweerde look krijgen ze tijdens een intensief productieproces; zo ontstaan sporen van verwering, mortelresten en afgesleten randen. Met Rustica kunt u verschillende kanten uit: voor gevels met een historische of hedendaagse uitstraling, of zelfs voor een avant-garde gevoel.
 

Huiselijke warmte

De kleurnuances in deze gevelstenen zijn rijk en warm, gaande van geelroze tot oranjerood en van bruin tot greige, een combinatie van grijs en beige. Bovendien is geen enkele baksteen dezelfde, wat het verweerde karakter benadrukt. Kies voor Rustica en u kiest voor een aangenaam gezellige gevel.
 

Traditionele charme

Rustica is verkrijgbaar in alle traditionele formaten en op aanvraag als steenstrip. Of u nu bouw- of verbouwplannen heeft, Rustica is de ideale gevelsteen voor elk bouwproject.

Alle documenten over Rustica

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk