Steenstrips concept
Referentie met steenstrippen

Steenstrippen: de dunnere versie van de Terca gevelstenen

  • Ruimtebesparend
  • Uitermate geschikt voor renovatie
  • Praktisch en esthetisch verleidelijk
  • Look van volle bakstenen
  • Vertrouwde Wienerberger kwaliteit

Steenstrips zijn dunnere versies van onze Terca gevelstenen. Dit geeft een pak nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties!

Nagenoeg alle baksteencollecties van Terca zijn verkrijgbaar als steenstrips. Daardoor bent u zeker van dezelfde kwaliteit. Met een dikte van ongeveer 22 millimeter zijn steenstrips ideaal om te plaatsen waar geen of weinig ruimte is voor de gewone gevelstenen van 90 mm.

Steenstrippen kunnen ook als hoeksteen geleverd worden. Eenmaal een gevel volledig bezet is met steenstrips, is deze dan ook niet meer te onderscheiden van een muur die uit volle keramische bakstenen is opgebouwd. Naast het ruimtebesparende karakter kunt u dus rekenen op de mooie gevel die u van Wienerberger verwacht.

Steenstrips voor nieuwbouw of renovatie:

Steenstrips kunnen gebruikt worden voor nieuwbouw of renovatie. De steenstrips worden onder andere ook gebruikt in de geveloplossing Façabrick van Wienerberger.

Daarnaast worden de steenstrips vaak gebruikt voor het bezetten van een plafond in stenen. De steenstrippen zijn lichter en het visuele aspect blijft onveranderd. Dit zorgt voor een makkelijkere plaatsing.
 

Vind uw ideale steenstrips op basis van de kleur, het formaat of het type steen.

Voor de vakman en -vrouw: leer de meest recente technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Extra documenten, folders en brochures kunt u als particulier of professional downloaden en gratis laten bezorgen per post.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt