Gevelstenen als interieuraccent

Gevelstenen krijgen vaak nog de associatie met de buitenkant van de woning. Dat een gevelsteen echter niet alleen mooi oogt aan de buitenkant van de gevel, maar ook in het interieur, daarvoor zorgen enkele gewaagde architecten die buiten de lijntjes durven te kleuren!

Esthetische accenten

Gevelstenen zorgen voor een esthetisch en ruw accent in de woning. Het breekt de ruimte en zorgt voor een originele look & feel van uw woning. 

Zorgen over verlies aan binnenruimte? Dankzij de steenstrips (ca. 22 mm) kunt u vrij eenvoudig en zonder veel plaatsverlies en werk een accent in uw woning maken.
 

De buitengevel doortrekken naar de binnenkant

Door de buitengevel door te trekken naar de binnenkant van de woning creëert men een ruimtelijk gevoel. Voor deze woning is de gevel zelf doorgetrokken naar een vloer van kleiklinkers in de gang. Dit zorgt ervoor dat alles als één geheel overkomt.

Laat uw creativiteit dus niet inperken en ga voor opvallende accenten of voor een loft-stijl of een landelijke stijl, zoals in het één-programma THUIS waarbij de muur in “De Withoeve” bezet is met gevelstenen. Maak kennis met onze collecties gevelstenen om uw woning een originele toets te geven.

Zo wordt uw huis, uw droomhuis!

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.