Textuur Wasserstrich Special Orientrood
Textuur Wasserstrich Special Sablé

Wasserstrich Special wint aan tint

De lange, slanke gevelstenen uit de Wasserstrich Special collectie van Wienerberger zijn erg in trek bij liefhebbers van architectuur. Die liefde zal extra vleugels krijgen door drie ingetogen kleuren: het zachte Orientrood en de grijsnuances Sablé en Tingrijs.

Ten dienste van de architectuur

De kleuren staan 100% ten dienste van de architectuur en injecteren die met een comfortabele, stijlvolle tijdloosheid. Het zachte Orientrood met zijn aards karakter getuigt van warmte en temperament. De lichte en luchtige varianten van grijs Sablé en Tingrijs voegen zich gezwind naar andere kleuren, vinden daardoor overal een plek en verzachten het totaalbeeld van een gebouw.


Ruwe elegantie

Deze drie kleuren zijn verkrijgbaar in langformaat (Orientrood ± 495x100x38,  Tingrijs ± 535x105x40 en Sablé ± 510x100x40 mm) en delen met de rest van de collectie een ruwe elegantie. Want de lange, slanke stenen uit de Terca Wasserstrich Special collectie hebben een ruw kantje. De verweerde, licht geschaafde look wordt bekomen door een slimme mix van natuurlijke klei en water tijdens een uniek productieproces. De klei wordt in een mal geperst, gewalst, en daarna ontkist volgens de Wasserstrich-methode.

Op de matte, onbezande steen krijgen allerlei kleurschakeringen vrij spel. Sommige stenen dragen bovendien een engobe: een extra kleilaagje dat de nuances van de steen nog meer in de verf zet. Liefhebbers weten waarom.

 

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt