Façatile kleidakpan
Referentie met Façatile kleidakpannen

Façatile: vlakke kleipan voor een duurzame gevel

  • Vorstbestendig
  • UV-bestendig en 100% kleurvast
  • Gemakkelijk per stuk te vervangen
  • Zowel voor renovatie als nieuwbouw
  • 1 vakman voor dak en gevel

Façatile van ons merk Koramic levert een mooie, duurzame en gebruiksvriendelijke gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Kiest u voor Façatile, dan gaat u voor een vlakke kleipan. Deze eigentijdse gevelbekleding opent een wereld van esthetische mogelijkheden door zijn vlak en minimalistisch design. Het resultaat van deze bijzondere gevelbekleding is een strakke, op en top hedendaagse look. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Nog een voordeel: naast de gevel gaat u ook uw dak renoveren of plaatst u een nieuwbouw met hellend dak? Uw dakdekker is perfect geschikt om ook uw Façatile gevelpannen aan te brengen met gebruik van de handige hulpstukken. Zo hoeft u geen extra vakman in te schakelen.

Duurzaam: levenslange gevelbekleding

De Façatile kleipannen van Koramic zijn een esthetisch mooie oplossing én het is een heel duurzame gevelbekleding. De kleipannen zijn perfect bestand tegen vorst en andere gure weersomstandigheden. Bovendien is het onderhoud van deze kleipannen kinderspel. Hierdoor gaat uw gevel levenslang mee.

De vier meest gestelde vragen over Façatile

1. Wat is er zo speciaal aan Façatile?

Façatile is een gevelbekleding met de werking van een dakpan, maar dan in 1 vlak geplaatst. Hierdoor krijgt uw gevel een vlak en strak uitzicht.
 

2. Kan Façatile altijd en overal toegepast worden?

Aangezien Façatile op een regelstructuur geplaatst wordt (vergelijkbaar met een dak), kan Façatile op eender welke gevel toegepast worden. De enige voorwaarde is dat de gevel voldoende draagkrachtig is. Bijkomend voordeel van werken met een regelstructuur: er zijn geen extra funderingswerken nodig.
 

3. Kan ik met Façatile smaller werken op mijn gevel?

Waar normale kleidakpannen voor gevelbekleding ongeveer 6 centimeter voor de panlatten komen, is dit bij Façatile slechts 27 mm. Hierdoor kunt u tot 3 centimeter meer isolatie plaatsen binnen dezelfde breedte. Met Façatile heeft u dus de mogelijkheid om meer te isoleren en een hoger rendement te halen.
 

4. Is Façatile een duurzame gevelbekleding?

Keramische materialen hebben een zeer lange levensduur. Uit verschillende studies is gebleken dat deze tot meer dan 150 jaar lang meegaan. Bovendien is Façatile een esthetisch duurzame gevelbekleding. Door haar doorbakken verkregen kleur blijft Façatile kleurvast na verloop van tijd. Wist u dat hergebruik van Façatile mogelijk is? Dankzij de droge plaatsing (zonder mortel) van Façatile kan deze eenvoudig hergebruikt worden.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op diverse referentieadressen.

Voor de vakman en -vrouw: leer de meest recente technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Extra documenten, folders en brochures kunt u als particulier of professional downloaden en gratis laten bezorgen per post.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt