Stormpan Vario 18 Natuurrood
Reference photo new construction single family in Zonnebeke

Stormpan Vario 18 trekt rode kaart

De Stormpan Vario 18 – de grootste stormpan op de markt – pakt naast het grote gebruiksgemak uit met een nieuwe esthetische troef. De mat zwarte variant krijgt er twee zusjes bij, eentje in Natuurrood en eentje in Rustiek. De kleidakpan biedt naast haar slanke, elegante uitstraling nu ook meer vrijheid om de kleur af te stemmen op de architectuur, of die nu modern of rustiek is.

De Stormpan Vario 18 is het innovatieve zusje van de klassieke Stormpan, het resultaat van een samenwerking met dakdekkers. Vanuit hun ervaringen op het dak hertekenden de vakmannen de pan met het oog op een hoger rendement en optimaal gebruiksgemak. Het resultaat: een uiterst variabele kopsluiting die een speling van maar liefst 25mm mogelijk maakt en een zijsluiting met gegarandeerde speling van 4mm. Dat maakt de Stormpan Vario 18 zowel horizontaal als verticaal aanpasbaar, waardoor de kleidakpan zich qua formaat aanpast aan elk dak. De traditionele look met de herkenbare zachte golving en de halve maantjes bleef daarbij bewaard.
 

Hoger rendement

Dankzij de flexibele plaatsingsmogelijkheden laat de Stormpan Vario 18 zich veel sneller en voordeliger plaatsen. Per vierkante meter zijn er bij maximale latafstand slechts 17,1 pannen nodig. Een unicum op de markt van de stormpannen. Drie à vier stuks minder per vierkante meter leveren de dakdekker aanzienlijke tijdswinst op. Daarbij komt ook nog dat de dakpan twee ophangneuzen meekreeg met het oog op een snelle plaatsing.

Een bijkomende geruststelling voor de vakman is de hoge kwaliteitsgarantie van de Stormpan. Niet alleen voldoet ze aan de Europese productnorm EN 1304, de kleipan beschikt ook over een BENOR-keurmerk. Dat geeft garanties over het uitzicht, de maat- en vormvastheid, de buigweerstand, de ondoorlatendheid en de vorstbestendigheid. We bieden 30 jaar garantie op vorstbestendigheid, dat zowel voor leverings- als de plaatsingskosten. Dat is uniek in België.
 

Het oog wil ook wat

De strakke en elegante dakpan biedt altijd een mooi gesloten 4-pannenpunt, zelfs wanneer de kleipannen op maximale afstand worden geplaatst. De mooi doorlopende strakke zijsluiting verzekert een optimale waterafvoer. Met de twee nieuwe roodtinten Rustiek en Natuurrood – bovenop de bestaande mat zwarte variant - is de uitstraling van het dak helemaal naar wens aan te passen.

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.