Smiling woman holding a cup next to a whitewashed wall

Waarom renoveren?

Er zijn heel wat redenen om een woning te renoveren. Meestal primeert het functionele aspect: de woning beter laten aansluiten bij de concrete behoeften van de eigenaar/bouwheer.

Esthetische aspecten

Architectuur

De architect houdt natuurlijk rekening met verschillende factoren. In de eerste plaats met esthetische aspecten. Een geslaagd renovatieproject weerspiegelt de smaak en voorkeuren van de bouwheer. Het is een uiting van zijn persoonlijkheid.

Kortom, de vormgeving van een woning blijft belangrijk.

 

Energiezuinig renoveren

Energie

Energiezuinige investeringen betalen zichzelf terug dankzij de lagere energiefactuur en de meerwaarde van je woning bij een eventuele verkoop. En ze dragen bij tot het wooncomfort én de bescherming van onze planeet.

Maar er is nog een reden om energiebesparende werken te laten uitvoeren: de wet. De almaar strengere energienormen (EPB, E-peil) voor woningen verplicht eigenaars om de nodige werken te laten uitvoeren.

 

Duurzaamheid boven

Duurzaamheid

Renoveren vertrekt vandaag de dag vanuit een ecologische visie. Kies voor duurzame producten met een lange levensduur. Die zijn milieuvriendelijk en bij voorkeur in eigen land vervaardigd op basis van natuurlijke grondstoffen. En ze zijn gemakkelijk recycleerbaar. Moeder aarde zal u dankbaar zijn.

Meer renovatietips?

U hebt renovatieplannen maar wenst meer informatie in te winnen? Dan bent u hier op de juiste plaats. In dit dossier behandelen en beantwoorden we prangende vragen over renoveren. Lees er dus alles over.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk