Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Echt vakmanschap maakt het verschil op een bouwwerf. We vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onze kennis te delen met u, de bouwprofessional. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons standaard aanbod? Contacteer ons dan om te zien of we een opleiding op maat kunnen organiseren.

De Wienerberger producten staan bij klant en bouwprofessional bekend omwille van de topkwaliteit en de betrouwbaarheid. En ook onze dakdekkers, aannemers en andere bouwprofessionals krijgen alle tools en mogelijkheden om even kwalitatief werk te leveren, waaronder opleidingen op maat.

Om u vertrouwd te maken met de verwerking van onze producten en oplossingen, organiseren wij diverse opleidingen.

Naast het standaard aanbod zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze kunnen dan à la carte voor u georganiseerd worden.

 

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, gelieve contact op te nemen via opleidingen@wienerberger.com of via 056/249 627.

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

De 8 opleidingen van Wienerberger, in samenwerking met VDAB, worden op regelmatige tijdstippen georganiseerd. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere opleidingen die op aanvraag kunnen worden ingepland.