Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Echt vakmanschap maakt het verschil op een bouwwerf. We vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onze kennis te delen met u, de bouwprofessional. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons standaard aanbod? Contacteer ons dan om te zien of we een opleiding op maat kunnen organiseren.

De wienerberger producten staan bij klant en bouwprofessional bekend omwille van de topkwaliteit en de betrouwbaarheid. En ook onze dakdekkers, aannemers en andere bouwprofessionals krijgen alle tools en mogelijkheden om even kwalitatief werk te leveren, waaronder opleidingen op maat.

Om u vertrouwd te maken met de verwerking van onze producten en oplossingen, organiseren wij diverse opleidingen.

Naast het standaard aanbod zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze kunnen dan à la carte voor u georganiseerd worden.

 

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, gelieve contact op te nemen via ons contactformulier of via opleidingen@wienerberger.com of via 056/249 627.

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Opleiding Verlijmen

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Opleiding Dryfix

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf als u wienerberger materialen gebruikt.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.