Jura Nova - praktische kleidakpan voor snelle plaatsing

  • Financieel voordelig dankzij formaat
  • Eenvoudige plaatsing
  • Flexibele latafstand
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Dankzij de perfecte technische afwerking is de Jura Nova van Koramic een heel betrouwbare en snel te plaatsen keramische dakpan.

Er zijn 2 factoren die ervoor zorgen dat uw dak snel en financieel voordelig gedekt wordt met de Jura Nova dakpan: het grotere formaat en de eenvoudige plaatsing.

Ideale renovatiedakpan dankzij de regelbare latafstand

De Jura Nova kleidakpan heeft een variabele kopsluiting van 55 mm. Daardoor is er een regelbare latafstand. Concreet betekent dit dat de dakdekker meer vrijheid heeft om de keramische dakpannen te plaatsen.

Bij dakrenovatie betekent dit dat u uw huidige dakstructuur niet moet aanpassen, zolang die nog stevig genoeg is, het onderdak nog in goede staat is en de panlatten tussen de 335 en 390 mm van elkaar liggen.

Zowel bij dakrenovatie als nieuwbouw is de regelbare latafstand heel nuttig, omdat de dakdekker er makkelijker voor kan zorgen dat de dakpannen bovenaan mooi uitkomen. Zo hoeft hij geen kleidakpannen te verzagen, waardoor hij sneller kan werken. En bovendien geven onverzaagde dakpannen uw dak een mooiere afwerking.

Alle documenten over Jura Nova

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Formaat

Onder druk van stijgende plaatsingskosten zet de trend naar steeds grotere keramische dakpannen zich voort. Daarom ontwikkelde Koramic de Jura Nova. U hebt slechts een tiental dakpannen nodig per vierkante meter.

Eenvoudig te plaatsen

  • Dubbele zijsluiting en enkele kopsluiting: dichte en betrouwbare sluiting
  • 2 ophangneuzen: de dakdekker kan meerdere dakpannen ophangen zonder ze telkens individueel te moeten vastmaken. Het werk gaat sneller vooruit.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.