Classo: stijlvolle kleurnuances voor een klassevolle gevel

  • Kleurnuances binnen 1 steen
  • Brede keuze formaten
  • Ook als steenstrippen
  • Dynamische steenstructuur
  • Voor een elegante architectuur

Een elegant sculptuur lijkt het wel, een gevel met Classo bakstenen van Terca. Daar zorgen de kleurnuances en steentextuur voor.

U heeft het zelf misschien al eens meegemaakt: u rijdt door een straat en plots valt uw oog op één specifieke gevel. Wilt u zelf een gevel die hoofden doet draaien bij het voorbijrijden? Dan kunnen we u de Classo gevelstenen aanraden. Aangezien ze van ons merk Terca zijn, bent u al zeker van topkwaliteit. Maar er is meer …

Gevel met sprekend kleurenpalet

De Classo collectie biedt u bakstenen die verkrijgbaar zijn in varianten van geel en donkerrood. Maar het zijn vooral de lichtgrijze, bruine en groene nuances in de steentextuur zelf die meer diepte creëren en zorgen voor een smaakvol karakter in uw gevel.

Alle gevelstenen in de Classo collectie zijn beschikbaar in de standaardformaten
Enkele gevelstenen in deze collectie zijn bovendien standaard in het slanke Hilversums formaat te verkrijgen. Zo verkrijgt u een geraffineerd lijnenspel. Op aanvraag kunt u de gevelstenen ook als steenstrip verkrijgen.


‘Wist-u-datje’ over de Classo gevelstenen

Weet u hoe het Hilversums formaat aan zijn naam komt? In 1928 kreeg W.M. Dudok de opdracht om het raadhuis in Hilversum te ontwerpen. Dudok was niet opgeleid als architect, maar had binnen dat domein wel al zijn kunnen bewezen. Hij ontwikkelde voor het raadhuis een geheel eigen bouwstijl, door een aantal stromingen te combineren, met een nieuw formaat bakstenen als resultaat. Zo eigen wilde hij dit bouwproject maken, dat hij zelfs de voorzittershamer voor het raadhuis ontworp. Dit alles bleek in de smaak te vallen. Vandaar: het Hilversums formaat.

Alle documenten over Classo

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.