BE_Toof Day

Belgian Roof Day 2022

Belgian Roof Day, dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector, vindt plaats op vrijdag 21 oktober. Meer dan 150 standhouders tonen u hun nieuwigheden, en ook WIENERBERGER zal er opnieuw bij zijn!

Belgian Roof Day
Brussels Kart Expo
Vrijdag 21 oktober 2022
van 9u tot 19u
Stand 77
 

We nodigen u graag uit naar deze editie van Belgian Roof Day.

     

Te zien op Belgian Roof Day

NIEUW: Panne TFP

Het model ​Panne​ TFP is de opvolger van model Panne​. Panne TFP (tuile à faible pente) wijst op het feit dat deze pan kan geplaatst worden op een lage dakhelling. Het model Panne TFP kan geplaatst worden op een dakhelling vanaf 10° met een onderdak Fleece of Fleece Plus.

Reference photo new construction single family in Pottes
Reference photo new construction single family in Masnuy-Saint-Jean
Reference photo new construction single family in Sprimont

Tegelpan Elfino

De Tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een keramische dakpan. Ze laat zich vlot plaatsen, is UV-bestendig en heeft een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend. Karakteristiek voor de fijne Tegelpan Elfino is haar dunne voetzijde. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat gewoon lijkt door te lopen. 
 

Single product shot of a Tegelpan Elfino Blauw gesmoord roof tile
Elfino Blauw gesmoord
Elfino Antraciet mat
Elfino Antraciet mat
Elfino Agaatgrijs
Elfino Agaatgrijs

Tegelpan Rustica

Ook de gekende Tegelpan Rustica collectie die dit jaar uitgebreid werd met 2 nieuwe kleuren: Rossa en Obscura wordt getoond op de beurs. De authentieke verweerde look van de Rustica tegelpannen is het resultaat van een speciale bewerking vooraleer de kleipannen de oven ingaan. Ze worden voorzien van een speciale bezanding. Daarnaast is er een ongelijkmatig gevormde boord langs de onderkant van elke tegelpan. Dit geeft de indruk dat elke dakpan met de hand gemaakt is.

 

Single product shot of a Tegelpan Rustica Rossa roof tile
Rustica Rossa
Single product shot of a Tegelpan Rustica Obscura roof tile
Rustica Obscura

Stormpan Vario 18

De klassieker onder de dakpannen heruitgevonden. Zo laat de Stormpan Vario 18 zich omschrijven. De Stormpan Vario 18 is een innovatieve Stormpan die een uiterst variabele kop- en zijsluiting heeft, waardoor ½ of ¾ pannen in de meeste gevallen niet meer nodig zijn. Zo kunnen dakdekkers vlotter werken en veel tijd besparen. Bovendien biedt dit Belgisch topproduct nog meer voordelen: voordelig om te plaatsen, elegante look en altijd een optimaal eindresultaat gegarandeerd.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.