Stairs at the front door of a house

Wienerberger aanpak

Uw renovatieproject vormgeven? Volg ons stappenplan.

Stap 1: Ambitieniveau op energetisch vlak

Tips voor een goede energiescore

Hoe behaalt uw woning een goede energiescore? Door voldoende aandacht te schenken aan de bepalende factoren voor de isolatiewaarde: isolatiedikte, luchtdichting en detaillering.

Stap 2: Wienerberger toetssteen: 8 vragen

8 vragen

Is uw renovatie-ambitie haalbaar en welke renovatiewerken dringen zich dan op? De vragen van de Wienerberger toetssteen vormen een hulpmiddel bij het bepalen van de meest geschikte oplossing en de detailleringen voor uw gevelrenovatie.

Stap 3: Stappenplan als bouwheer

Stappenplan

Verzamel nuttige informatie over alle praktische aspecten die bij uw renovatie komen kijken. Doelstellingen, vereisten voor energiezuinigheid, premies en andere voordelen, … Het stappenplan bepaalt de richting van uw verbouwing

Meer renovatietips?

U hebt renovatieplannen maar wenst meer informatie in te winnen? Dan bent u hier op de juiste plaats. In dit dossier behandelen en beantwoorden we prangende vragen over renoveren. Lees er dus alles over.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.