Uw woning verdient een nieuwe gevelbekleding?

Met de efficiënte oplossingen van Wienerberger is uw gevel in een handomdraai gerenoveerd. We hebben namelijk een aantal mogelijkheden om uw gevel te renoveren zonder muren te moeten afbreken of zware ingrepen te moeten doen. Denk bijvoorbeeld aan keramische dakpannen of steenstrippen.

Gevelbekleding met kleipannen

Kleidakpannen

De voordelen van het renoveren met kleipannen als gevelbekleding zijn evident. Met kleipannen verbergt u niet alleen de onregelmatige ondergrond, maar u creëert ook een perfect regenscherm, zodat het ook een ideale oplossing kan vormen voor vochtdoorslag bij oude muren. Tussen de dragende structuur en de keramische gevel kunt u naar hartenlust isoleren.

Naast het isolerende voordeel zijn er de volgende voordelen:

  • Creatief en economisch
  • Eenvoudige plaatsing en herstelling
  • Duurzaam en esthetisch
  • Geen funderingswerken vereist

Alle kleidakpannen van Koramic kunnen gebruikt worden als gevelbekleding. 

Doordat de dakpannen van Koramic vervaardigd zijn uit klei, zijn ze uitermate geschikt tegen vorst en andere gure weersomstandigheden. Bovendien kunnen ze tegen een stootje.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.