"Bezoekerscentrum met sterke link tussen dorps- en kerkplein"

Bezoekerscentrum met uitstekende zichtbaarheid in Kemmel

Het vernieuwde bezoekerscentrum van Heuvel-land werd ondergebracht in de gerenoveerde en uitgebreide pastorie. In een tweede fase zal de kerk omgevormd worden tot ontmoetingscentrum. 

Het geheel zorgt door zijn verschijningsvorm en zichtbaarheid voor een sterke link tussen het dorps- en kerkplein. De architecten opteren voor een duidelijke en correcte overgang tussen de pastorie en de uitbreiding.

Waarom Koramic Façatile Aubergine gesmoord en Stormpan 44? 

De bestaande dakafwerking van de pastorie, een Koramic Stormpan 44, werd gevolgd, zij het dat voor de uitbreiding geopteerd werd voor Blauw gesmoord in plaats van Oud koper. Dit gaat heel goed samen met de gevelafwerking van de uitbreiding, namelijk een Façatile Aubergine gesmoord. Ondanks de vlakke afwerking krijgt de gevel door zijn gespikkelde kleur toch dynamiek. 

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Logica Architectuur, Diksmuide

Kemmel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.