Reference photo New construction single family in Deurne
Bargoed Library
Bird box eco-habitat
Eco Habitat Bat and Bird Boxes

Architectenwedstrijd - Natuurinclusief bouwen

Werkt u momenteel aan een project of start u binnenkort een project op met de nodige aandacht voor natuurinclusief bouwen, neem dan deel aan onze wedstrijd (t.e.m. 31 augustus 2024). Laat ons weten aan welk project u werkt en maak kans op de prijs van 5 op maat gemaakte eco-habitatproducten, specifiek ontworpen voor uw project.  

Neem deel met uw natuurinclusief project

Architecten met een nieuw of lopend project met aandacht voor natuurinclusief bouwen  kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. In het ontwerp dienen eco-habitat voorzieningen in de keramische bouwschil geïntegreerd te zijn.

Bezorg ons tussen 1 februari en 31 augustus 2024 uw ontwerp en details omtrent de voorzieningen op het vlak van natuurinclusief bouwen.

Deelname aan de wedstrijd verloopt als volgt:
- Architecten kunnen deelnemen met een nieuw, of lopend ontwerp (nog niet in uitvoering) waarin maatregelen genomen worden in functie van natuurinclusief bouwen.
- Hiertoe dienen volgende wedstrijddocumenten m.b.t het ingediende natuurinclusief project te worden bezorgd via info@wienerberger.be:
        1. Project:   
                - Projectomschrijving (nieuwbouw/renovatie, residentieel/utiliteit/school…, grootte, timing…)
                - Ligging
                - Wisselwerking met omgeving
                - Materialisatie gebouwschil
        2. Beschrijvende nota natuur inclusief ontwerp/maatregelen
        3. Tekeningen/schetsen

Meer info over de wedstrijd of in te dienen documenten vindt u hier. 

Maak kans op 5 eco-habitat producten op maat van uw ontwerp

Tegen ten laatste 15 september 2024 kiest de jury, onder leiding van milieuconsulent Jan Feryn, het ontwerp dat de nodige aandacht geeft aan natuurinclusief bouwen met keramische materialen. De winnaar wordt gekozen op basis van originaliteit en de kwaliteit waarmee de natuurinclusieve maatregelen opgenomen werden in het ontwerp en samengaan met de omgeving.

De winnaar van de wedstrijd wordt uiterlijk op 30 september 2024 persoonlijk verwittigd. Hij/zij ontvangt 5 ambachtelijk vervaardigde eco-habitat producten op maat van het winnende project om die te integreren in de keramische schil.

 

We kijken uit naar uw deelname en innovatieve bijdragen aan de toekomst van bouwen. Veel succes!

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.