Odette de hond op bezoek bij Pottelberg

Onze collega’s op de site Pottelberg zamelen flessendopjes in om de opvoeding en training van blindengeleidehonden te helpen financieren.

Odette kwam op bezoek

Odette is een jonge blindengeleidehond.  Ze woont in een pleeggezin van het centrum “Vrienden der blinden Koksijde”. Elk jaar worden door het centrum een 10-tal honden opgeleid. 

De opleiding van zo’n hond is heel duur: ongeveer 25.000 euro per hond.  Die kost wordt voor de helft gesubsidieerd door het Vlaams agentschap voor personen met een handicap.  Het centrum moet dankzij allerhande acties, waaronder dopjesinzameling, de andere helft zien bijeen te brengen. 

1 kg plastic dopjes brengt 0,30 € op.  Er moeten dus veel dopjes ingezameld worden.  De medewerkers van onze site Pottelberg voelden zich alvast geroepen om het centrum te ondersteunen en een inzamelactie te starten.  

Andere duurzame realisaties van Wienerberger België (2018)

Lees meer

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.