Foto's voor Wienerberger
Foto's voor Wienerberger

Wienerberger steunt project Emiliushoeve

De Emiliushoeve is een volwaardige arbeidszorgplaats met 40 deelnemers. Ze bouwen samen aan het 'Veldvolk'-project, een korteketen-winkel. Wienerberger schonk 260 m² aan dakpannen voor het project.

De Emiliushoeve is een volwaardige arbeidszorgplaats met 40 deelnemers. Deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken in de biologische land- en tuinbouw, de klussendienst, de groenzorg, en de keuken. Bij de Emiliushoeve geloven ze dat iedereen iets te bieden heeft, en de deelnemers worden dan ook aangespoord om hun talenten in te zetten en verantwoordelijkheden te dragen.

De deelnemers bouwen samen aan het ‘Veldvolk’-project, een biologische korteketen-hoevewinkel met verwerkingsruimtes. Het is dus een sociaal, maar ook economisch project. De hoevewinkel zal door de deelnemers gerund worden als een echt bedrijf, met verantwoordelijkheden voor de deelnemers. Daarnaast biedt de hoevewinkel ook een antwoord op het tekort aan financiële middelen binnen de zorgsector. De opbrengsten zullen namelijk gebruikt worden om de werking mee te financieren. 

Wienerberger schonk 260 m2 aan dakpannen voor dit project. 

Ontdek onze andere duurzame realisaties van 2021

Alle realisaties

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.