De nieuwe personeelsparking en aanmeldzone op de site van Péruwelz

In 2020 telde de personeelsparking op de site van Péruwelz 36 plaatsen, wat ruim onvoldoende was voor het aantal werknemers. Het parkeerterrein was ook niet omheind. Wie 's nachts of in het weekend werkte, liet zijn voertuig dan ook niet graag zonder enig toezicht achter bij de ingang van de fabriek. De transporteurs die bakstenen kwamen laden, beschikten op hun beurt niet over parkeerplaatsen aan de check-in. 

1 oplossing voor alle problemen

Als oplossing werd een klein deel van het opslagterrein omheind. Medewerkers kunnen met behulp van een badge de automatische slagboom openen. De capaciteit van de nieuwe parking werd zo uitgebreid tot 68 plaatsen. Vanzelfsprekend kregen ook de fietsen en moto’s hun toegewezen ruimte in het nieuwe concept van de parking. Op het vroegere parkeerterrein zijn nu 15 plaatsen voorzien voor bezoekers, naast een rotonde en twee parkeerplaatsen voor vrachtwagens aan de check-in. 

 

Ontdek onze andere duurzame realisaties van 2022

Alle realisaties

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.