Infosessies ‘Innovatieve en duurzame oplossingen voor de bouwschil’

In het najaar van 2023 organiseerden we gratis infosessies voor architecten en aannemers, waarbij zowel interne als externe sprekers enkele goede praktijken toelichtten rond innovatieve en duurzame oplossingen voor de bouwschil. 

In een gebald programma kregen de aanwezigen inzichten in de uitdagingen waar onze bouwsector voor staat, en welke innovatieve bouwschiloplossingen we hiervoor kunnen toepassen.

De aanwezigen konden ook kennismaken, eerst theoretisch, daarna in een workshop, met het ClickBrick droogstapelsysteem, de circulaire platdakbedekking Leadax Roov, en Wevolt, het energiedak met dakgeïntegreerd PV-systeem. Die oplossingen bieden een antwoord op flexibel en duurzaam ontwerpen. 

 

Ontdek onze andere realisaties van 2023 in het thema 'Circulaire economie'

Reference photo renovation single family in Deerlijk

Duurzaamheidsrapport 2023

Bekijk een overzicht van alle thema's die werden opgenomen in ons Duurzaamheidsrapport 2023.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.