‘Mei Plasticvrij’: opruimactie rond de sites

In 2023 organiseerden we voor de eerste keer het 'Mei Plasticvrij'-initiatief, gericht op het verminderen van plasticgebruik en het bevorderen van duurzame alternatieven. 

We riepen daarbij alle medewerkers op om, samen met collega’s, plastic te rapen in de omgeving van de site. Als beloning ontving elke deelnemer een herbruikbare waterfles, waardoor niet alleen plasticafval werd verminderd, maar ook een gevoel van betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie werd versterkt.

We hopen daarbij dat we ook de bewustwording bij onze medewerkers hebben vergroot, en hen hebben laten zien dat het ook met kleine acties mogelijk is om een verschil te maken en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

 

Ontdek onze andere realisaties van 2023 in het thema 'Werknemers en sociale impact'

Alle realisaties
Reference photo renovation single family in Deerlijk

Duurzaamheidsrapport 2023

Bekijk een overzicht van alle thema's die werden opgenomen in ons Duurzaamheidsrapport 2023.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.