Wienerberger genomineerd voor de European Business Awards for the Environment

De European Business Awards for the Environment worden uitgereikt door de Europese Commissie, aan bedrijven die zich inzetten voor eco-innovatie, en die respect voor het milieu als centraal punt op de agenda hebben staan. 

Wienerberger en de natuur zijn sterk verweven.  De hoofdgrondstof voor de productie van haar keramische materialen wordt ontgonnen in 16 groeven. Tijdens en na deze ontginning ontstaan spontaan natuurwaarden die we willen behouden en versterken en worden ook door Wienerberger natuurinrichtingen gerealiseerd.  Onze nabijgelegen fabrieken liggen daardoor vaak middenin natuurgebied. Wienerberger zet zich in om in tal van projecten de biodiversiteit op haar terreinen te verhogen zoals in Rumst, Beerse en Lanaken door ecologische verbindingen en natuurlijke overgangen te creëren tussen haar industriegebied en deze omliggende natuurgebieden

Na de nominatie op nationaal niveau (de VBO Belgian Business Awards for the Environment), zijn we nu dus ook op Europees niveau genomineerd. 

Duimen maar dat we deze award in ontvangst mogen nemen! 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.