baksteen milieuvriendelijk

Is baksteen een milieuvriendelijk materiaal?

We kunnen met zekerheid zeggen dat onze baksteencollecties milieuvriendelijk zijn. Ze worden gemaakt van de natuurelementen klei, zand, water en vuur. We maken daarvoor gebruik van plaatselijke grondstoffen. Keramische gevelstenen bevatten geen toxische stoffen en zijn oneindig recycleerbaar. Ook op vlak van energieverbruik scoort de gevelsteen goed in vergelijking met andere stoffen.

Wilt u nog verder gaan?

Eco-brick

Kies dan voor onze Eco-bick. Deze gevelsteen is tot 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor minder ruimte in.  Zo ontstaat er meer ruimte om te isoleren, of meer woonruimte. De Eco-brick is niet alleen smaller, maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor het transport.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.