Technische hulpstukken

Het werk van dakdekkers gemakkelijker maken, dat is een van onze doelstellingen.

Onze betrouwbare Koramic hulpstukken zijn speciaal ontwikkeld om onze keramische dakpannen zo vlot mogelijk te plaatsen. Met een stevig, mooi en duurzaam hellend dak als resultaat.

Weer- en winddicht maken

Fleece: folies voor compleet weer-en winddichte daken en gevels

De Fleece onderdakfolies zijn specifiek ontworpen om ze te combineren met onze Koramic kleidakpannen.

Stevig bevestigen van dakpannen

Verankering

Het nauwkeurig vastnagelen en/of vastschroeven van kleidakpannen is wettelijk verplicht en cruciaal om een stevig en duurzaam dak te plaatsen.

Uw dak voldoende ventileren

Ventilerende ondervorsten

Slecht geventileerde ruimtes creëren vochtophoping en mogelijk ook schimmel. Dit is perfect te vermijden met onze ventilerende ondervorsten.

Tegen opgaand metselwerk aansluiten

Loodvervangers

Koraflex en Koraflex Plus zijn alternatieven voor het gebruik van lood voor de afwerking van schouwen en aansluitingen tegen opgaand metselwerk. Eenvoudig te versnijden met een breekmes.

Extra Koramic hulpstukken

Voor de perfecte afwerking van uw dak

Denk aan dakdoorvoeren, veiligheidshaken, renovatieprofielen en meer. Naast de bovenstaande hulpstukken, zijn er nog heel wat extra hulpstukken verkrijgbaar om uw dak perfect af te werken.

Dakvoetventilatie

Dakvoetventilatie betekent dat we extra aandacht besteden aan de ventilatie van de onderlatten. De bedoeling is om zo vochtophoping en mogelijke schimmelvorming te vermijden. Naast het ventileren bieden deze hulpstukken ook nog een bijkomende functie, deze hulpstukken zorgen er namelijk voor dat vogels en ongedierte geen toegang kunnen verkrijgen tot het onderdak. 

Verankering van vorsten en noordbomen

Vorsten en noordbomen bevinden zich op de delen van uw dak die het hevigst aan turbulentie blootgesteld worden. Daarom is het wettelijk verplicht om de vorsten en noordbomen stevig te verankeren.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.