Patrimonia: handgevormde baksteen met pure klei

  • Handvormstenen voor dynamische gevels
  • Onregelmatige vorm
  • Licht generfde structuur
  • Breed kleurengamma
  • Ook als Eco-brick & Steenstrip

Alle bakstenen in de Patrimonia collectie zijn van ons kwaliteitsmerk Terca. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

De warme gloed die de Patrimonia gevelstenen uitstralen komt dankzij het productieproces. Het zijn handvormstenen die bezand worden voordat we de klei in de bakvormen leggen. Zo bekom je een fijne zandlaag rond de baksteen die de kleuren nuanceert. Typerend aan de Patrimonia collectie is de onregelmatige vorm en licht generfde structuur. Dit maakt uw gevel wat dynamischer.

Uw gevel, uw smaak

Smaken verschillen en uw gevel is uw statische visitekaartje om aan mensen te laten zien wie u bent. Daarom voorzien we in de Patrimonia collectie een breed kleurengamma van rode, gele en bruine tinten. Het zijn nuances die elke gevel doen opvallen en toch een eigentijds karakter geven. U kunt de verschillende tinten van deze bakstenen uiteraard ook mengen in uw gevel.


Extra woonruimte of meer isolatie?

De veelzijdige toepassingen maken de Patrimonia bakstenen interessante gevelstenen. U kunt ze in traditionele formaten krijgen, maar bepaalde tinten zijn ook verkrijgbaar in Eco-brick formaat. Dit formaat is 3,5 cm smaller dan traditionele bakstenen. Zo hebt u de keuze tussen meer woonruimte of dikkere isolatie voor een verhoogde energie-efficiëntie van uw woning.

De varianten Appelbloesem, Opus en Oud Rieme zijn standaard ook verkrijgbaar als steenstrippen (andere tinten zijn verkrijgbaar op aanvraag).

Alle documenten over Patrimonia

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.