Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 475 euro terug bij aankoop van keramische bouwmaterialen

Koester je bouw- of renovatieplannen? Neem dan in de periode van maandag 2 tot en met zaterdag 21 oktober zeker een kijkje in een van de Wienerberger showrooms (op zaterdag op afspraak). Daar ontdek je niet alleen een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers, maar krijg je bij aankoop bovendien een interessante cashback tot 475 euro.

Een stevige korting voor een duurzame keuze

Als je tussen 02/10 en 21/10 een van de Wienerberger showrooms bezoekt en daarna binnen de 2 jaar keramische materialen of oplossingen uit dat aanbod koopt, kan je dat tot 475 euro voordeel opleveren.

Meer bepaald is er een cashback van maar liefst 175 euro op kleidakpannen van Koramic, van nog eens 175 euro op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca, en van extra 125 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Meer info en voorwaarden onderaan deze pagina.

Een uniek showroomconcept

Je bezoek zal ook op andere manieren renderen, want de showrooms van Wienerberger vormen een uniek concept in de bouwwereld.

 • Je vindt gegarandeerd wat bij je past. Je kan immers kiezen uit meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen en kleiklinkers.
 • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner.
 • In de stalenafdeling kan je de producten die je bevallen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.
 • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.

Vanaf wanneer?

De geschenkbonactie loopt vanaf 2 tot en met 21 oktober 2023

Open van maandag t.e.m. zaterdag

Zon- en feestdagen: Gesloten

 

 
 

Opgelet: op zaterdag op afspraak

Waar moet je zijn?

Afspraak in onze Wienerberger showroom in Kortrijk of in Londerzeel, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Showroom Kortrijk

Bezoek onze showroom in Kortrijk.

Showroom Londerzeel

Bezoek onze vernieuwde showroom in Londerzeel. 

Child on Ipad in showroom Londerzeel

Showroombezoek enkel mogelijk op afspraak

Wilt u graag een van onze showrooms komen bezoeken? Dan bent u zeker welkom! Gelieve hieronder een afspraak te maken.

Ontdek de nieuwste collecties

Uiteraard vind je in de showrooms ook de allernieuwste collecties

Magazine BENO 2022

De energieprijzen exploderen. Hoog tijd om te BENOveren.

BENOveren =  renoveren met de klemtoon openergiezuinige maatregelen. Maar hoe doe je dat? Dat lees je indenieuwste editie van BENO, het gratis magazine dat elk voorjaar verschijnt met de steun van het Vlaams Energie-en Klimaatagentschap (VEKA) en dat zowel wil motiveren als inspireren. 

Vraag BENO gratis aan

BENO 2022 kan online worden doorbladerd en gedownload of per post aangevraagd via www.BENOmagazine.be.

Amfora: sober en warm

De Wasserstrich-techniek geeft de gevelstenen een allesbehalve alledaagse look. De kenmerkende tinten beige en crème wit belichamen een sobere en warme sensibiliteit. Ze fleuren elk project op en verlevendigen de architectuur.

Nubilum: unieke kalei-afwerking

De Eco-brick Wasserstrich stenen kregen een kalei-afwerking over de licht gestreepte Wasserstrich textuur. Dat resulteert in een zeer vernieuwende high end afwerking. De gevelstenen worden exclusief in het smallere Eco-brick formaat aangeboden, wat garant staat voor duurzaamheid. 

Recup collectie: 4 nieuwe kleuren

De Recup gevelsteen gooit hoge ogen dankzij zijn veelzijdige inzetbaarheid: van klassieke architectuur tot meer hedendaagse stijlen. Met vier nieuwe kleuren maakt Wienerberger het gamma nog toegankelijker. 

Nieuw in ons gamma

Wevolt dakgeïntegreerde zonnepanelen

Slim investeren in een duurzame omgeving

Wevolt Energiedak omvat twee baanbrekende zonnepanelensystemen, namelijk X-Roof en X-Tile. Stuk voor stuk duurzame én esthetische energie-oplossingen voor wie bewust bouwt. Of u nu gaat voor maximaal rendement, zonne-energie met een strakke uitstraling of behoud van karakter, we bieden u altijd een passende oplossing!

Wie bouwt moet bewuste keuzes maken. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook bij renovatie voldoet u met Wevolt zonnepanelen aan de steeds strenger wordende eisen. Met zonne-energie draagt u bij aan de energieprestatie van uw project. Bovendien zijn de Wevolt Energiedak-oplossingen ook nog eens heel esthetisch.

Nieuw

Voorwaarden:

 • De bestelling en de levering van Koramic kleidakpannen, Terca gevelstenen en/of Wienerberger kleiklinkers is gebeurd NA de datum van opmaak van je inschrijving, en binnen de 2 jaren die erop volgen.
 • De hoeveelheid kleidakpannen moet minstens 80 m², gevelstenen/steenstrippen minstens 80 m², en kleiklinkers minstens 50 m², van eerste keus zijn (geen loten). Ze moeten in één bestelling (per soort materiaal) zijn aangekocht bij een handelaar naar keuze, gevestigd in België.
 • De geschenkbon moet worden geïnd binnen 2 jaren na datum van het showroombezoek en moet ook binnen de 2 jaren ter betaling aangeboden worden aan de NV Wienerberger.
 • De geschenkbon is bedoeld voor natuurlijke personen die hun eigen particuliere woning (laten) (ver)bouwen en is niet overdraagbaar aan andere personen, zelfs indien dit hun leverancier betreft. Personen die beroepsmatig woningen bouwen en/of renoveren om ze daarna te verkopen, worden uitdrukkelijk uitgesloten van deze actie
 • Het aanbod is beperkt tot één woning per toonzaalbezoeker.
 • Het werfadres mag doorgegeven worden door Wienerberger NV als referentie, al dan niet met fotomateriaal.
 • Het adres waar de kleipannen, gevelstenen en/of kleiklinkers zullen verwerkt worden, moet gelegen zijn in België.

Hoe kunt u deze geschenkbon laten uitbetalen?

1. U stuurt de kopie van de factuur vanwege de dakdekker/aannemer, handelaar of bouwpromotor gericht aan jezelf (t.t.z. de aanvrager van de geschenkbon), waarop het type Koramic kleidakpannen, Terca gevelstenen en steenstrippen en/of Wienerberger kleiklinkers, de geleverde hoeveelheid en de datum van levering duidelijk zijn aangegeven, samen met een kopie van deze mail en vermelding van uw bankrekeningnummer (indien hieronder niet vermeld) terug naar    

 • Via e-mail: info@wienerberger.be met als onderwerp 'Geschenkbon'
 • Per post:
      Wienerberger nv
      T.a.v. Dienst Marketing
      Kapel ter Bede 121
      8500 Kortrijk

2. Kort daarop zal Wienerberger een overschrijving op uw persoonlijke bankrekening uitvoeren, onder voorbehoud dat voldaan is aan de voorwaarden hierboven vermeld. Andere uitbetalingsmodaliteiten zijn niet voorzien.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.