• NL
  • WIE
 

Nieuw in het kleiklinker gamma van Wienerberger: keramische tegels

Wienerberger voegt een nieuwe variant toe aan haar uitgebreid gamma kleiklinkers: de keramische tegel. Deze gebakken tegel biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel huis, tuin en openbare bestrating.

Trendline Astra
Trendline Astra

De keramische tegels met een formaat van 20x20 cm en een dikte van 6,5 cm, bevatten dezelfde superieure eigenschappen als de gekende Wienerberger kleiklinkers.  Ze zijn duurzaam, volledig vrij van kleurstoffen en maatvast.  Ze worden in de massa gekleurd waardoor ze hun oorspronkelijk kleur behouden.   Ze zijn prima bestand tegen extreme vorst, slijtage en agressieve stoffen zoals strooizouten en vragen weinig onderhoud.   Ze worden bovendien niet glad als het regent.

 

 

Trendline Orion
Trendline Orion

De strakke en moderne look van deze ongetrommelde strengperstegel zorgt voor een uniforme en vlakke bestrating.   Door het groter formaat komt er minder voegwerk aan te pas en kan er sneller geplaatst worden.   Minder voegen beperkt ook het risico op onkruid.

 

De nieuwe keramische tegel wordt momenteel aangeboden in 5 kleurvariëteiten: de Trendline Astra (rood-bruin/zwart genuanceerd), Bruno (bruinrood genuanceerd), Caron (inkt-zwart bezand), Mastiek (bruinzwart) en Orion (roodbruin genuanceerd).

 


 

terug naar boven