• NL
  • WIE
 

Laat u overtuigen door de topkwaliteit van ons merk Koramic

200 jaar ervaring, dat krijgt u bij uw Koramic keramische dakpannen. Onze kleidakpannen sieren de Belgische daken al langer dan het land bestaat.

Labo
Labo
Wienerberger is een gevestigde naam in de bouwsector die garant staat voor topkwaliteit en vergaande dienstverlening. Koramic zorgt voor kwalitatieve keramische dakpannen.
 

Voortdurende kwaliteitscontrole

 
Bij Koramic wordt de kwaliteit van alle dakpannen permanent opgevolgd. Niet enkel door onze eigen mensen in onze laboratoria, maar ook door externe laboratoria. Die labo’s staan onder toezicht van erkende certificering- en keuringsorganismen.

Kwaliteitskeurmerken voor al onze dakpannen

Benor
Normen
Sinds 1999 worden alle Europese kwaliteitskeurmerken voor keramische dakpannen afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Zonder uitzondering hebben alle Koramic kleidakpannen deze keurmerken.
 
Het specifieke keurmerk hangt af van het land waar de productielocatie is gevestigd:
  • België: BENOR
  • Frankrijk: NF
  • Nederland: KOMO
  • Duitsland: Güteschütz
Sinds 2006 dragen al onze keramische dakpannen ook de CE-markering.

30 jaar garantie op vorstbestandheid

30 jarige garantie
30 jaar waarborg
Uitzonderlijk in de sector is onze 30 jaar garantie op vorstbestandheid. Deze garantie bevat zowel de gratis vervanging  en de plaatsingskosten van de kleidakpannen. Voor meer info omtrent de voorwaarden kunt u terecht op de pagina van onze 30 jarige garantie.
terug naar boven