Archipolis: strakke gevel boordevol karakter

  • Uitgebreid kleurassortiment
  • Eco-brick
  • Vlijmscherpe lijnen
  • Uitnodigende textuur
  • Zoek de grenzen van architectuur op

De Archipolis gevelstenen oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit dankzij de afgewogen balans tussen kleur, textuur en formaat.

Architecten en bouwheren krijgen met de Archipolis keramische gevelsteen de kans om eens te meer de grenzen van de architectuur op te zoeken. Dit komt omdat we in deze collectie werken met een kleurenaanbod van rijk en warm tot fris en helder. Daarnaast hebben deze bakstenen een textuur waar u met moeite van kunt blijven. Ten slotte zorgt het formaat voor haarscherpe lijnen in uw gevel.

Verleidelijk kleurenpalet

Voor het unieke kleurenpalet van de Archipolis gevelstenen werken we met gestrooide en vernevelde engobes. Engobes bestaan uit een ingekleurd fijn kleipoeder dat we meebakken met de bakstenen. Sfeer en passie vormen de ondertonen in het kleurenpalet met varianten van geel, rood, bruin, grijs en zwart.
 

Aantrekkelijke texturen

Een gevel met Archipolis gevelstenen schreeuwt erom om aangeraakt te worden. De rijk gevarieerde oppervlaktestructuur maakt van elke gevel een abstract statement dat zowel in zijn totaliteit als in detail verder verkend wil worden.
 

Ideaal formaat voor haarscherpe lijnen in uw gevel

Zijn lange en smalle formaat maakt de Archipolis gevelsteen perfect om een strak gelijnde gevel te bouwen, boordevol karakter. Bovendien is het een Eco-brick formaat. Daardoor creëert u extra woonruimte of meer plaats om te isoleren.

Alle documenten over Archipolis

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.