• NL
  • WIE
 

Collecties Koramic dakpannen

De verschillende collecties Koramic kleidakpannen, opgedeeld volgens visueel effect op uw dak. Zo maken we uw keuze kleipan al wat makkelijker.

Dakpannen overzichtelijk verdelen in categorieën kan maar beperkt. Voor u als particulier is er één factor die een sterke rol speelt in uw keuze voor de juiste kleidakpan: het uitzicht van uw dak. Wilt u liever een vlak dak of een golvend dak?

We raden u aan om bij het kiezen zeker ook te overleggen met uw dakdekker.

Hieronder vindt u onze collecties onderverdeeld in 3 categorieën: van een vlak over een golvend tot een sterk golvend dak. Binnen die categorieën vindt u de collecties.


Hierna nog vragen? Probeer dan eens onze dakpan zoekmachine of kom langs in één van de Wienerberger showrooms.

Bellus antraciet mat

Vlak dak

Met deze platte keramische dakpannen verkrijgt u een hellend dak met een vlak uitzicht. Er zijn 9 collecties kleipannen binnen de categorie voor daken.

Bekijk ook zeker eens de unieke Bellus keramische lei.

meer ›

Ontdek onze Koramic kleidakpan collecties met een zacht golvend uitzicht

Licht golvend dak

Deze Koramic kleipannen hebben een overlapping die het dak een licht golvend uitzicht geeft. Dit wordt ook een ‘wel’ genoemd. In de licht golvende categorie dakpannen vindt u 6 collecties.

meer ›

Ontdek onze collecties Koramic kleidakpannen met een sterk gewelfd uitzicht

Sterk golvend dak

Dankzij de sterk gewelfde S-vorm, krijgt uw dak een golvend tot sterk golvend uitzicht. Hier vindt u 5 modellen keramische kleipannen, waarvan de Romane met zijn Mediterraans karakter extra opvalt.

meer ›

terug naar boven

Nood aan meer inspiratie?

Ontdek Innovate.in.architecture: